Welkom op mijn website!

Het vertaalbureau  SOKOLVERTAALBUREAU  is opgericht door Tatjana Sokolowskaja, gediplomeerd en universitair opgeleid beëdigd vertaler Russisch, Duits en Nederlands.

Ik ben door de rechtbank te Maastricht (Limburg) beëdigd en bevoegd verklaard om officieel gewaarmerkte vertalingen te verrichten die worden voorzien van mijn handtekening en stempel. Ik sta ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) van de Raad voor Rechtsbijstand 's-Hertogenbosch.
Tevens ben ik ook beëdigd door de rechtbank te Tongeren (België).

Kwaliteit, snelheid tegen voordelige tarieven zijn mijn motto's bij het verlenen van vertaal- en tolkwerkzaamheden en andere diensten, zoals les geven en gidsen in Maastricht en Aken (Aachen).

Als vertaler/tolk, lerares heb ik ruime ervaring opgebouwd in Moskou, hoofdstad van Rusland (waaruit ik afkomstig ben), in België en Nederland.

Sinds een aantal jaren woon ik in Maastricht en werk ik regelmatig als vertaler/tolk voor diverse opdrachtgevers, waaronder rechtbank, advocatuur, politie, notarissen, instellingen en overheid, industriële bedrijven en particulieren.
Als docent Russisch geef ik Russische lessen in Limburg (in verschillende scholen, instellingen en individueel).

Tijdens mijn werkzaamheden als docent Russisch bij de Hogeschool Maastricht, opleiding Tolk/Vertaler, sectie Russisch begon ik in opdracht van de Hogeschool en VVV Maastricht, voor Russische tijdschriften over Maastricht te schrijven en te gidsen, wat ik nu nog steeds doe. Ook in Aken (Aachen), de lievelingsstad van Karel de Grote, verzorg ik informatieve en gezellige rondleidingen.

Voor al uw (beëdigde) vertalingen vanuit en naar het Russisch, Duits, Nederlands, tolkwerkzaamheden Russisch - Nederlands en Russisch - Duits, voor op maat gemaakte cursussen Russisch en voor rondleidingen in Maastricht en Aken (Aachen) kunt u bij mij terecht.

Uw opdracht wordt snel, gekwalificeerd en tegen redelijke prijzen uitgevoerd.

Tatjana Sokolowskaja

Copyright Sokolvertaalbureau - 2015